In april 2015 kocht ik mijn huidige merrie met veulen aan de voet. Glow was toen vier jaar jong en al moeder van haar tweede veulen. Nadat ze was afgespeend wilde ik haar eerst kundig laten onderzoeken voordat ik haar ging inrijden aangezien zo’n bevalling natuurlijk heel wat doet voor het paardenlijf. Nadat ik wat research had gedaan kwam ik bij Beatrijs terecht. Na mail contact kwam Beatrijs bij mijn paard kijken en wat mij meteen opviel was dat ze heel vriendelijk en enorm positief overkwam. Na een uitgebreid onderzoek heeft ze haar goed kunnen behandelen en kreeg ik ‘groen licht’ om haar aan het werk te zetten. Tussendoor heb ik Beatrijs nog op stal gehad voor aanvullende behandelingen en alle keren met super resultaat.

Naast het kundige onderzoek en behandelingen die mijn paard op stal heeft gekregen staat Beatrijs er ook altijd voor klaar om even mee te kijken met filmmateriaal om daar samen over te brainstormen wat de beste training voor het paard zal zijn.

Doordat ik zulke fijne ervaringen met haar heb, beveel ik Beatrijs ook aan bij mijn lesklanten en zie ik ook dat ze met hun paarden soms echt wonderen verricht.

Mocht je dus op zoek zijn naar een goede paardenfysio met een zeer positieve instelling en fijne werkmethode? Zoek dan niet verder!

glow