Al een aantal jaren behandeld Beatrijs verschillende paarden die ik te rijden heb. Beatrijs is altijd zeer toegankelijk en heel behulpzaam. Loop ik tegen een probleem aan of heb ik mijn twijfels, dan kan ik altijd bij haar terecht. Indien nodig is een afspraak snel gemaakt. Beatrijs is altijd eerlijk, oprecht en zeer vakkundig. Ze kan goed onderbouwen wat haar bevindingen zijn en wat zij hier vervolgens mee doet. Zelf kan ik vaak echt verschil merken na een behandeling. Het brengt ons net weer dat stukje verder in de training. Van Haflinger tot KWPN'er, het maakt voor Beatrijs niet uit. Ik ervaar de samenwerking met Beatrijs als zeer prettig. Een gedreven vakvrouw die het beste wil voor dier en eigenaar.
Vera Sol
In april 2015 kocht ik mijn huidige merrie met veulen aan de voet. Glow was toen vier jaar jong en al moeder van haar tweede veulen. Nadat ze was afgespeend wilde ik haar eerst kundig laten onderzoeken voordat ik haar ging inrijden aangezien zo'n bevalling natuurlijk heel wat doet voor het paardenlijf. Nadat ik wat research had gedaan kwam ik bij Beatrijs terecht. Na mail contact kwam Beatrijs bij mijn paard kijken en wat mij meteen opviel was dat ze heel vriendelijk en enorm positief overkwam. Na een uitgebreid onderzoek heeft ze haar goed kunnen behandelen en kreeg ik 'groen licht' om haar aan het werk te zetten. Tussendoor heb ik Beatrijs nog op stal gehad voor aanvullende behandelingen en alle keren met super resultaat. Naast het kundige onderzoek en behandelingen die mijn paard op stal heeft gekregen staat Beatrijs er ook altijd voor klaar om even mee te kijken met filmmateriaal om daar samen over te brainstormen wat de beste training voor het paard zal zijn. Doordat ik zulke fijne ervaringen met haar heb, beveel ik Beatrijs ook aan bij mijn lesklanten en zie ik ook dat ze met hun paarden soms echt wonderen verricht. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede paardenfysio met een zeer positieve instelling en fijne werkmethode? Zoek dan niet verder! glow
Thelma Slenters
Beatrijs komt twee keer per jaar bij Aino om hem preventief te behandelen. Gelukkig is er niet vaak wat aan de hand, maar ik vind het wel heel belangrijk om regelmatig te controleren of er geen spieren langzaam vast gaan zitten. Omdat dat zo langzaam gaat, voel je het niet maar dit kan wel blessures veroorzaken die ik wil voorkomen. Aino vind Beatrijs geweldig en staat te genieten & ik ben daarna gerustgesteld dat we op de goede weg zijn in de training en dat hij goed los en recht blijft. Is er een keer wél wat met Aino aan de hand, dan reageert Beatrijs direct en staat altijd klaar met concrete hulp en advies. En na controle door de dierenarts blijkt ze ook nog altijd gelijk te hebben. Beatrijs is voor ons dus heel belangrijk.  
Rozemarijn Broeckx
Doordat ik links blind ben, zit ik vaak scheef maar nadat Beatrijs kwam besefte ik pas hoe scheef. Don ( mijn pony ) was zo lekker soepel in zijn lijf en hij was heel vrolijk na de behandeling, ook tijdens de behandeling zie je hem altijd zo genieten. De behandelingen van Beatrijs zijn echt een wonder! De dag erna lekker losjes rijden en eigenlijk moet mijn moeder mij altijd tegenhouden dat ik hem niet op ga pakken want hij is dan zo lekker los! Dit is zeker een aanrader!
Rowi Pille
944440_10151612232081070_1129762400_n Ik heb Beatrijs in 2011 leren kennen toen zij een van de paarden die ik destijds trainde, in behandeling had. Door een ernstig trauma aan het achterbeen moest voor dit paard een intensief revalidatie programma opgesteld worden. Door dit programma was het uiteindelijk weer mogelijk om dit paard in training te nemen. Op dit moment komt Beatrijs periodiek langs om mijn paarden preventief te behandelen. Wat ik enorm waardeer aan Beatrijs is dat zij ontzettend klantgericht is en duidelijk kan uitleggen wat ze doet. Het allerbelangrijkst waarom ik Beatrijs kan aanbevelen, is omdat zij over een enorme kennis en ervaring beschikt op het gebied van dieren fysiotherapie bij paarden. Tevens werkt zij graag samen met andere specialisten (dierenartsen, hoefsmeden en andere professionals) om een zo compleet mogelijke ondersteuning te bieden, zodat je het beste uit je paard en de situatie kan halen.
Martijn van den Breul
Beatrijs komt ongeveer 4/5 keer per jaar mijn pony’s behandelen wanneer het weer nodig is. Meestal als mama een berichtje stuurt staat Beatrijs met 2 dagen op stal! Super fijn dus! Ik heb een hele fijne ervaring met haar, en als ik een paar dagen later weer op mijn pony’s stap heb ik weer heerlijke fijne en losse pony’s! Dus ik kan niet zonder haar! Ik rijd zelf met beide pony’s op Z niveau in de dressuur dus ik vind het heel belangrijk om ook z’n proef te rijden met een losse en fijne pony want je vraagt natuurlijk heel veel van ze. Daarnaast doe ik aan springen en eventing met Charmeur en daarbij is het ook belangrijk om een fijne en losse pony te hebben want alles bij elkaar is best wel intensief!
Joanne Neidhofer
Wij kwamen met Beatrijs in contact toen wij op zoek gingen naar mogelijkheden voor aquatraining voor onze sport ijslanders. Meteen waren wij onder de indruk van haar deskundigheid en openheid. Zij heeft door de jaren heen een flink aantal van onze paarden succesvol behandeld voor verschillende problemen. Daarbij is ze altijd eerlijk in haar adviezen en overbehandeld nooit. Dit jaar begeleid Beatrijs ons als vaste paardenfysiotherapeut van onze sport paarden in de weg naar het Wereld Kampioenschap in Herning (Denemarken). Zij komt regelmatig op stal om zowel Atli, het paard van Siggi als Arthur, het paard van Irma na te kijken en zo nodig te behandelen. Het resultaat mag er zijn. Beide paarden zitten enorm goed in hun lijf en voelen los en sterk. Dit is zeker bijzonder voor Arthur, omdat hij al 20 jaar oud is. Bedankt Beatrijs voor je fantastische begeleiding, op naar Herning! Strandhólar, Siggi en Irma       unnamed
Irma en Siggi Mar
Ik ben altijd zeer tevreden over de behandeling van Beatrijs.
Vaak wanneer ik een nieuw paard op stal heb staan of als ik met rijden wel eens tegen een probleem aanloop met een paard dan maak ik een afspraak...wat altijd erg snel geregeld is ook erg fijn!!
En je merk ook vaak gelijk verschil aan de paarden.
Bedankt Beatrijs voor de goede service elke keer weer!
Claudia Kos
carola Ik heb Beatrijs leren kennen via onze voltigevereniging. Haar dochtertje kwam voltigeren en omdat mijn zussen en ik op hoog niveau voltigeren, maar daar weinig ondersteuning bij hadden, heeft Beatrijs voorgesteld om ons te helpen. Sindsdien behandeld ze onze paarden wanneer er iets is, en kijkt ze hen regelmatig preventief na. Voltigepaarden zijn per definitie groot. Al onze paarden hebben een stokmaat van 1,80 meter of meer. Hierdoor is het moeilijker om de paarden optimaal bespierd te krijgen, maar zijn ze ook blessuregevoeliger. Daarbij doen wij topsport met onze paarden. Dat is nog een extra belasting bovenop de belasting die ze toch al hebben vanwege hun grootte. Topsport betekent veel concoursen, veel (lange!) trailerritten (o.a. Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië), kadertrainingen en veel en intensief trainen. Net zoals de voltigeurs kracht en lenigheidstraining doen naast het echte voltigeren, doen onze paarden maximaal 2 keer per week voltige en de overige dagen dressuurtraining om de paarden goed gepierd, soepel en vooral rechtgericht te houden. Dit is noodzakelijk omdat de paardenscore een zwaarwegend onderdeel is bij internationale wedstrijden, maar ook omdat we onze paarden gewoon gezond en gelukkig willen houden. Beatrijs helpt ons bij dit laatste doen enorm. Ze kijkt ons wedstrijdpaard Nolan regelmatig preventief na, en behandeld wat ze tegenkomt. Nolan is vanzichzelf niet erg lenig en zet zich makkelijk vast in zijn hals en rug. Dankzij Beatrijs is dit echter nog nooit een probleem geworden, en blijft Nolan zo soepel als hij kan zijn. Beatrijs is ook altijd beschikbaar voor vragen, of wanneer we vermoeden dat Nolan ergens een blokkade heeft. Dan komt Beatrijs altijd op korte termijn langs. Ook kijkt ze Nolan vaak nog even na voor belangrijke wedstrijden, zoals het EK,WK of het Wereldbeker toernooi in het winterseizoen. Dit is super fijn, omdat we zo de zekerheid hebben optimaal voorbereid en met een ‘happy athlete’  op reis en de wedstrijd in te gaan.
Carola Sneekes
DSC_4565 Vorig jaar kreeg ik een paard in training. Zo stijf als een plank en voor en achter onregelmatig.  Na een aantal behandelingen door Beatrijs ging ze met sprongen vooruit. Binnenkort zal ze haar eerste Z2 wedstrijd lopen!! Ook toen ze een paar maanden geleden vast had gelegen en in verzet ging, was 1 behandeling voldoende om weer aan het werk te kunnen. Echt ongelooflijk! Beatrijs, bedankt voor je hulp.
Carlijn Schopman